ISPARTA / ATABEY - Mustafa Sökmen Ortaokulu

Mustafa Sökmen Ortaokulu

2462712015
Adres
Mustafa Sökmen Orta Okulu Sökmen Mahallesi İsmail Hakkı Kutlu caddesi 32670 ATABEY ISPARTA
Vizyon
Çağdaş alt yapıya ve üstün niteliklere sahip bir ekip ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir nesil yetiştirmektir
Misyon
Milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
2016 Teog Yerleştirmelerinde 2 öğrecimiz şarkikaraağaç fen lisesine, 1 öğrencimiz ahmet melih doğan anadolu lisesine, 15 öğrencimiz atabey anadolu lisesi, 6 öğrencimiz atabey hacı naciye kasap mesleki ve teknik anadolu lisesine, 2 öğrenimiz atabey imam hatip lisesine, 1 öğrencimiz ısparta mustafa gürkan anadolu lisesine ve diğer 3 öğrencimiz de çeşitli liselere yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :tekli öğretim
8:40(başlama) 15:10(bitiş)
Dogalgaz
Ulaşım
Isparta merkezdeki köy garajından(ilçe otogarı) kalkan Atabey otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Isparta-Atabey arası otobüsle 20 dk sürmektedir. sabah 7.00, 7.20 ve her saat başı otobüsler kalkmaktadır.
Köylerden gelen öğrenciler için servis bulunmaktadır.
Atabey Nüfusu 5600 olup, Isparta´nın en yakın ilçelerinden biridir.
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Atabey Kayak Eğitimi, Dart Turnuvası, Satranç Turnuvası...
Okulumuz 2016 Tübitak Bilim fuarı´na 30 proje ile katılmıştır.
Okulumuz tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Atabey Resim Şenliği